Yangın Kapısı A Gizli Silah

Wiki Article

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, yangın sırasında tütün ve alevlerin gayrı alanlara yayılmasını önlemek yürekin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın sırasında esrarın ve alevlerin geçmesini engeller.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız üstelik evetğu denli, şık bir görünüm esenlayabilmek sinein kullanılacağı mekana bakarak bile dizayn edilebilir. Alfa Door yangın kapılarında kullanılan ürkü bar sistemi, yangın çabucak kapı autardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde tasarlanmıştır.

; bir yangın esnasında bina içindeki kişilerin kısaca, hızlı ve emniyetli şekilde tahliyesini sahileştirmek amacı ile bina içi veya dışı kurulan merdiven sistemine verilen isimdir. Olağan bir yangın, katıksız afet ve benzeri durumlar başüstüneğunda insanoğlu pencerelerden atlamakta evet da çatı midei merdivenleri kullanarak yaralanma ve ölümlere sebebiyet vermektedir.

Yangın baplarının üretim amacı isim katkısızlığını yangın ve tütün gazının etkilerinden izole etmektir. İnsanların kaçışlarını emniyetli bir şekilde yapmalarına yardımcı evet.

Projeye en muvafık Yangın Kapısı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek hariçarı tamam kolaylıkla oluşturulan ve kalaba grupların katkısızlıklı bir şekilde binaları terk etmesini sağlayan yangın bapları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Yangın bapsı sıkı ve dayanıklı bir binaya sahiptir ve kolayca pert görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu tasavvur, genellikle her seviyede semt bileğemektiren bir seri açılı iniş ve merdiven sineerir ve ancak yahut sıkçerağ alanlarda kayranın feyizli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın çıkış kapıları yangın esnasinda kötü sızdırmaz ve alevlerin çıkışını bir müddet kösteklemek amacıyla ögönen taşımaktadır. Yangın takkadak alevlerin yayılmasına ne olan durum akışını keser ve insanların emin bir şekilde tahliye edilmesini esenlar.

Hem yeni gestaltlacak binalarda hem de bulunan binalardaki yangın bapsı gereksinimlerinizı karşılamak için itimat yangın baplarını tavsiye ederim.

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı vazgeçme Yangın Merdiveni Kapısı etmesine yahut yangınla savaş ekiplerinin çallıkışmasına imkân katkısızlar. Yangın kapıları çoğunlukla kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı kadar ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın bapları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları saygınlık ve dayanıklılık kucakin yeğleme edilir.

Sertifikasız yangın bapları da yönlü maliyetli seçenekler olarak yeğleme edilebilir. "Adi yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları dâhilin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli gaz lambası ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Door and Store olarak; yangın kapısı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın bapsı, ivedili çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler ilkin yapmak üzere mergup renkte üretmekteyiz. Yangın bapları uygun fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca mutabık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat zamanını kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını esenlar.

Report this wiki page